Laadukas catering kokouksiin

Kokouksen tärkeimpiä elementtejä ovat tehokas ajankäyttö, inspiroiva ympäristö ja tietenkin, maittava tarjoilu.
Kokoustila ja ryhmätyötila Osaamistehdas Workshop, Punavuori Helsinki - Osaamistehdas Kokoustilat

Kokoustilat ergonomisesti suunniteltu

Ergonomia on avainasemassa, kun puhutaan työhyvinvoinnista ja tehokkuudesta. Me Osaamistehtaalla ymmärrämme, että hyvin suunnitellut kokoustilat edistävät osallistujien keskittymistä ja vähentävät fyysisen rasituksen riskiä.
Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Liitto

Kokoustilat työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Nykyajan työelämässä työn ja vapaa-ajan erottaminen on muodostunut yhä haastavammaksi. Etätyön yleistyessä koti on muuttunut monelle myös työpaikaksi, mikä voi hämärtää rajoja lepoajan ja työnteon välillä.
Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Eira - Kokoustila Laivurin Rumpu

Kokoustiloja Punavuoressa ja Eirassa

Punavuoren ja Eiran alueet ovat tunnettuja viehättävästä ilmapiiristään ja monipuolisista palveluistaan. Kokoustilojemme läheisyydessä on lukuisia lounasravintoloita, kahviloita ja muita palveluita, jotka tekevät kokouspäivästäsi entistä miellyttävämmän.
Osaamistehdas Kokoustilat - Työskentelytila Pikku-Punavuori

Työskentelytila kodin rinnalle Helsingin keskustassa

Kotitoimiston suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja monet meistä ovat löytäneet itsensä työskentelemästä kotisohvalta tai keittiön pöydän äärestä.
Koulutustila Laivuri, erilaisia koulutustiloja Laivurinkadulla. Punavuori, Eira, Helsinki - Osaamistehdas Kokoustilat

Joustava työskentely Osaamistehtaalla

Joustavuus työelämässä on nykyaikaa. Me Osaamistehtaalla ymmärrämme, että työnteon mallit ovat muuttuneet ja tarjoamme siksi monipuolisia tiloja, jotka vastaavat modernin ammattilaisen tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten yksittäinen työpäivä tai pidempi projekti, meiltä löytyy ratkaisu.
Osaamistehdas kokoustilat - Kokoustila Punavuori

Kokoustiloja Helsingissä: Vinkkejä ja suosituksia

Kun etsitään sopivaa kokoustilaa Helsingissä, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, jotka vaikuttavat kokouksen onnistumiseen.
Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Roban Rumpu

Mistä löydän parhaat kokoustilat Helsingissä?

Kokouksen onnistuminen ei ole pelkästään kiinni osallistujista ja esityslistasta, vaan myös ympäristöllä on suuri merkitys. Helsingissä kokoustiloja on tarjolla laajasti eri tarpeisiin ja budjetteihin, mutta kuinka löytää ne parhaat?
Juhlasali Laivuri isoille kokouksille, koulutuksille ja seminaareille. Punavuori, Eira, Helsinki - Osaamistehdas Kokoustilat

Kokoustiloja Helsingissä: Oikean valinnan opas

Helsingissä on lukuisia vaihtoehtoja, mutta kuinka löytää se oikea? Tässä oppaassa käymme läpi vinkkejä ja seikkoja, jotka auttavat sinua tekemään parhaan mahdollisen valinnan.

Osaamistehtaan sivuilta löydät nyt kätevästi saapumisohjeet Iso Roobertinkadulle ja Laivurinkadulle sekä tarkemmin jokaiseen kokous- ja koulutustilaan. Hyödynnä saapumisohjeita jo kutsuessasi osallistujia tilaisuuteen tai aloittaessasi tilaisuuden markkinointia. Meille on helppo tulla ja tarkat ohjeet löytyvät nyt yhden linkin takaa: Osaamistehdas.fi/saapumisohjeet/ Tervetuloa!