KOKOUSTILAT HELSINGISSÄ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA

16.9.2022

Oletko etsimässä edullista kokoustilaa Helsingistä etänä, toiselta paikkakunnalta käsin? Tervetuloa kokoustamaan tai kouluttamaan Osaamistehtaalle! Meille on helppo tulla.

Osaamistehtaan kokoustilat sijaitsevat Helsingin Punavuoressa, kätevän matkan päässä Helsingin päärautatieasemalta ja metrolta. Rautatieasemalta meille Iso Roobertinkadulle kävelet noin 15 minuutissa ja tarvittaessa matkatavaroiden kanssa tai sadepäivänä pääset aivan viereen ratikoilla 1, 3, 6 tai 10. Lähettyvillä ja matkan varrella on myös useita eritasoisia hotelleja.

Kauttamme voit varata monia kokous- ja koulutustiloja, joista osa vuokrataan yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Arkisin päiväsaikaan parhaiten saatavilla olevat tilamme ovat Kokoustila Punavuori ja Kokoustila Liitto. Tilat soveltuvat 20–40 henkilölle. Iltaisin varattavissa on muitakin koulutustiloja sekä valoisa 70-paikkainen Auditorio Roba.

Osaamistehtaan omat tilat Kokoustila Punavuori ja Työskentelytila Pikku-Punavuori sijaitsevat 3. kerroksessa, ja Osaamistehdas Workshop 2. kerroksessa.

Kumppanimme tilat Kokoustila Roban Rumpu sijaitsee 2. kerroksessa, Koulutustila Roba (useita) ja Auditorio Roba sijaitsevat 4. kerroksessa ja Kokoustila Liitto 5. kerroksessa.

Jos tilaisuutenne alkaa suoraan osallistujien saapumisella pidemmän matkan takaa, suosittelemme ihania, kumppanimme toteuttamia, aamiaiskokonaisuuksia tai kevyempää kahvitusta tilaisuuden alkuun. Kaikki tarjoilusetit löytyvät täältä. Osassa tiloissamme on käytössä myös keittiönurkkaus omien tarjoilujen järjestämiseen.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Osaamistehdas tilamyynti, tilat@osaamistehdas.fi / p. 0400 567 429