Koulutustilan vuokraus Helsingin keskustassa

Helsingin keskusta tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja koulutustilojen vuokraukseen. Osaamistehdas on yksi alueen johtavista toimijoista, joka tarjoaa laadukkaita ja hyvin varusteltuja tiloja eri tarpeisiin. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä kannattaa ottaa huomioon koulutustilaa vuokratessa ja esittelemme muutamia suosittuja vaihtoehtoja.

Sijainti ja saavutettavuus

Kun valitset koulutustilaa, sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Helsingin keskusta on erinomainen valinta, sillä se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, kuten busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Lisäksi keskustassa on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia, mikä tekee tilaisuuteen saapumisesta vaivatonta myös autolla tuleville.

Osaamistehtaan tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Iso Roobertinkadulla, mikä tekee niistä ihanteellisia niin paikallisille kuin kauempaa tuleville osallistujille. Hyvä sijainti lisää tilaisuuden houkuttelevuutta ja varmistaa, että osallistujat pääsevät paikalle helposti ja ajoissa.

Tilojen varustelu ja mukavuudet

Hyvin varusteltu koulutustila on avain onnistuneeseen tilaisuuteen. Osaamistehtaan tiloissa on kaikki tarvittava moderniin koulutukseen ja kokoustamiseen. Esimerkiksi työskentelytila Pikku Punavuori tarjoaa ergonomiset työpisteet, 55” screenin ja Jabra-konferenssikaiuttimen. Tilassa on myös keittiötila, jossa voi valmistaa ja tarjoilla omia eväitä.

Kokoustila Punavuori puolestaan sopii suuremmille ryhmille ja on varusteltu videotykillä, fläppitaululla ja Apple TV:llä. Tilassa on myös viihtyisä sisääntuloaula ja keittiötila, mikä lisää mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Näiden tilojen varustelu takaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla, ja voit keskittyä olennaiseen.

Erilaiset tilavaihtoehdot

Osaamistehdas tarjoaa monipuolisia tilavaihtoehtoja eri tarpeisiin. Koulutustila Roba on erinomainen valinta, jos tarvitset tilaa 20-30 henkilölle. Tila on helposti muunneltavissa ja sopii hyvin myös etä- ja hybridikokouksiin. Tilassa on videotykki ja valkokangas, ja vahtimestaripalvelu varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti.

Jos tarvitset vielä suurempaa tilaa, Auditorio Roba on loistava vaihtoehto. Tämä moderni auditorio sopii jopa 70 henkilölle ja on varusteltu videotykillä, dokumenttikameralla ja tietokoneella. Ikkunat tuovat tilaan luonnonvaloa, mikä lisää viihtyisyyttä ja parantaa keskittymistä.

Hinnat ja varauskäytännöt

Hinnat vaihtelevat tilan koon ja varustelun mukaan. Esimerkiksi Työskentelytila Pikku Punavuoren hinta on 150 € + ALV per päivä, kun taas Kokoustila Punavuoren hinta on 235 € + ALV neljältä tunnilta. Lisätunnit maksavat 45 € + ALV per tunti. Auditorio Roban hinta on 360 € + ALV neljältä tunnilta, ja lisätunnit maksavat 75 € + ALV per tunti.

Varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit pyytää tarjouksen lomakkeella, lähettää sähköpostia osoitteeseen tilat@osaamistehdas.fi tai soittaa numeroon 0400 567 429. Tilat ovat varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ilman erillistä vahtimestarikulua, mikä lisää joustavuutta.

Catering ja muut palvelut

Osaamistehdas tarjoaa myös catering-palveluita, jotka voi tilata suoraan tilavarauksen yhteydessä. Voit valita esimerkiksi kahvit, pullat tai croissantit.. Tämä tekee tilaisuuden järjestämisestä vaivatonta ja varmistaa, että osallistujat pysyvät virkeinä koko päivän.

Tilaan voi tuoda myös omat tarjoilut, ja keittiötilat ovat käytettävissä. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollistaa tilaisuuden räätälöinnin juuri omien tarpeiden mukaan. Vahtimestaripalvelu varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti, ja voit keskittyä olennaiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Osaamistehdas tarjoaa monipuolisia ja hyvin varusteltuja koulutustiloja Helsingin keskustassa. Tilojen keskeinen sijainti, monipuoliset varustelut ja joustavat varauskäytännöt tekevät niistä erinomaisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja varaa tila jo tänään!