Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat Osaamistehtaalla.

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen työelämänkortteihin erikoistunut testaus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Osaamistehdas Oy tarjoaa koulutuspalveluita valtakunnallisesti sekä tasokkaat kokoustilat Helsingin Punavuoressa ja Eirassa. Palveluissamme yhdistyy laatu, helppous ja nopeus.

Vakituinen kokoaikainen asiakaspalvelija/myyjä (työelämänkortit ja kokouspalvelut)

Haluatko vaikuttaa merkittäviin yhteiskunnallisiin haasteisiin, työntekijäpulaan sekä maahanmuuttajien integroitumiseen ja työllistymiseen? Viihdytkö näppäimistön ääressä, mutta hyvän mielen asiakaskohtaamiset sujuvat myös puhelimessa ja kasvokkain? Et pelkää Google-dokumentteja tai uusien järjestelmien oppimista. Osaat ennakoida, mitä on tärkeintä tehdä seuraavaksi, jos listalla on useampia eri asioita, etkä säikähdä ajoittain hektistäkin meininkiä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Tule iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme Osaamistehtaalle, missä teemme tärkeää työtä työllisyyden eteen Suomen innovatiivisimpana toimijana työelämäkorttien parissa!

Osaamistehdas Oy (Hygieniapassi.fi, Anniskelupassit.fi, kokoustilapalvelut) etsii vakituista ja kokoaikaista asiakaspalvelijaa/myyjää. Asiakaspalveluosaajana kerrytät kullanarvoista palveluprosessiosaamista ja pääset osaksi lämpimän hipsteriä punavuorelaista tiimiä. Samalla pääset mukaan kehittämään toimintaa osallistuen Osaamistehtaan aktiiviseen agile-digikehitykseen liiketoiminnan näkökulmasta. Myyntityö painottuu kokoustilojen myyntiin. Työ tapahtuu pääosin toimistollamme Helsingin Punavuoressa. Etätyöt onnistuvat satunnaisesti.

Työpäiväsi voi alkaa esimerkiksi klo 8–9 aikaan asiakaspalvelutehtävillä. Vastaat asiakkaiden sähköposteihin ja puheluihin sekä tilatarjouspyyntöihin, vastaanotat ja perut testi-ilmoittautumisia, huolehdit verkkokauppatilausten käsittelystä. Huolehdit myös kokoustilan siisteydestä ja opasteista (ja jatkuvasta kehittämisestä) sekä opastat tila-asiakkaita tarvittaessa esimerkiksi videotykin käytössä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua osaamisesi mukaan esimerkiksi sisällöntuotantoa nettisivuillemme, laskutusta tai raporttien läpikäymistä.

Jos kiinnostuit, tee meille lyhyt ja vapaamuotoinen videotervehdys, jossa kerrot, miten toimisit, jos sinun pitäisi vastata alla olevaan asiakkaan viestiin.

Hei! Minulla on huomenna hygieniapassitesti, mutta olen kadottanut henkilökorttini! Voinko osallistua testiin? Minun täytyy esittää hygieniapassi työnantajalle viimeistään perjantaina tai en voi tehdä viikonlopun työvuoroa!
T. Janni

Lähetä videon linkki hakemuksen ja CV:n kera osoitteeseen hakemukset@osaa.fi 15.2.2023 mennessä. Kerro myös, miksi innostuit tästä työpaikasta, palkkatoiveesi sekä yhteystietosi. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Ota ensimmäinen askel, jutellaan lisää!

Hygieniapassitestaajaksi?

Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestauspalvelu. Etsimme jatkuvasti täydennystä testaajaverkostoomme.

Onko sinulla Ruokaviraston myöntämät hygieniapassitestaajan oikeudet? Oletko kiinnostunut joustavasta keikkatyöstä Hygieniapassi.fi:n testaajana ja kouluttajana? Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja: Hygieniapassi.fi/testaajaksi
Lähetä hakemus: hakemukset@osaa.fi.

Harjoittelijaksi osaamistehtaalle?

Harjoittelijana Osaamistehtaalla pääset tutustumaan asiakaspalvelutehtäviin, verkkopalveluihin, tilavaraustoimintaan, markkinointiin ja/tai muuhun yritystoiminnan osa-alueeseen, joka on lähellä sydäntäsi. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä opintojen ja kiinnostuksen mukaan.

Tällä hetkellä Osaamistehtaalla ei ole aktiivista harjoitteluhakua, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@osaa.fi.

Avoin hakemus

Kerro itsestäsi! Lisäavun tarve voi joskus yllättää ja kuulemme mielellämme osaamisestasi.

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@osaa.fi.

Osaamistehdas