Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat Osaamistehtaalla.

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen työelämänkortteihin erikoistunut testaus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Osaamistehdas Oy tarjoaa koulutuspalveluita valtakunnallisesti sekä tasokkaat kokoustilat Helsingin Punavuoressa ja Eirassa. Palveluissamme yhdistyy laatu, helppous ja nopeus.

Asiakaspalvelija

Haluatko vaikuttaa merkittäviin yhteiskunnallisiin haasteisiin, työntekijäpulaan sekä maahanmuuttajien integroitumiseen ja työllistymiseen? Kiinnostaisiko sinua tehdä merkityksellistä työtä lämpimän hipsterissä tiimissä Helsingin Punavuoressa? Osaamistehdas tarjoaa valtakunnallisesti työelämäkorttien testaus- ja koulutuspalveluita sekä vuokraa viihtyisiä kokoustiloja Helsingissä. Etsimme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme vakituista ja kokoaikaista asiakaspalvelijaa. Meillä tulet nähdyksi ja kuulluksi! Ota ensimmäinen askel ja jutellaan lisää!

Millaista on työskennellä Osaamistehtaalla?

“Aloitin Osaamistehtaalla ensin asiakaspalvelutehtävistä, jonka jälkeen siirryin tekemään tilavuokrausta sekä markkinointia. Työtehtäviin on saanut itse vaikuttaa oman kiinnostuksen pohjalta ja työnkuva on pysynyt monipuolisena. Olen päässyt tekemään ja oppimaan työtehtäviä ja taitoja, joista minulla ei ollut aiemmin kokemusta, muiden tuen avulla. Työkavereiden tuki ja yhdessä tekeminen on ollut parasta työssä!” – Anni

“Osaamistehtaalla on mukava työympäristö, kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Siirryin työhön suoraan kaupan alan työtehtävästä, joka oli myös erittäin asiakaspainoitteista, mutta luonteeltaan hyvin erilaista. Ennestään minulla ei ollut syvempää tietämystä hygieniapassi- tai anniskelupassiasioista, joten paljon olen päässyt lyhyessä ajassa oppimaan. Olen kuitenkin saanut hurjasti apua ja tukea kollegoilta, hygieniapassitestaajilta sekä yhteistyöoppilaitosten yhteyshenkilöiltä.” – Aleksi

Lue lisää maaliskuussa asiakaspalvelurooliin rekrytoidun Aleksi Vesalan ajatuksia työstään.

Osaamistehtaan asiakaspalvelijan työhön kuuluvat muun muassa:

 • Asiakaslähtöinen asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse
 • Verkkokauppatilausten käsittelyä
 • Kokoustilojen siisteydestä, opasteista ja kehittämisestä huolehtimista
 • Tila-asiakkaiden opastamista
 • Lisäksi osaamisen mukaan: markkinointia, sisällöntuotantoa, laskutusta ja raporttien läpikäymistä

Odotamme sinulta:

 • Iloista asiakaspalveluasennetta: asiakaskohtaamiset sujuvat sinulta hyvällä fiiliksellä niin puhelimessa kuin kasvokkainkin.
 • Kommunikointi- ja viestintätaitoja: Sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on plussaa!
 • Teknistä osaamista: Viihdyt näppäimistön ääressä, et kavahda Google-dokumentteja ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä.
 • Itsenäistä työotetta ja organisointikykyä: Olet valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin ja osaat priorisoida niitä tehokkaasti myös tilanteissa, joissa on useita eri asioita hoidettavana.
 • Koulutusta: Toivoisimme, että olet jo valmistunut hakija, jolla on mahdollisesti työnkuvaan soveltuva tutkinto.

Arvostamme uteliaisuutta ja halua oppia uutta. Huolellinen, reipas ja iloinen työote on valttisi. Haluat omalta osaltasi edistää iloista ja kannustavaa työilmapiiriä. Aikaisempi työkokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi!

Miksi kannattaa liittyä Osaamistehtaan tiimiin?

Työyhteisömme on lämmin, positiivinen ja kannustava – meille on tärkeää onnistua yhdessä. Vaalimme hyvää ilmapiiriä ja innostavaa, matalan hierarkian työyhteisöä, jossa on tilaa oppia ja kehittyä. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Viihtyisän työskentelytilan Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden tehdä välillä töitä etänä
 • Työterveyshuollon
 • Joustavuutta

Lisäksi kannustamme työntekijöitä kehittämään osaamistaan ja tarjoamme siihen tukea mahdollisuuksien mukaan! 

Työsuhteeseen sovelletaan Erton yleistä runkosopimusta. Pyrimme vastuulliseen ja inklusiiviseen toimintaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos kiinnostuit, tee meille lyhyt ja vapaamuotoinen videotervehdys, jossa kerrot, miten toimisit, jos sinun pitäisi vastata alla olevaan asiakkaan viestiin.

“Hei! Ilmoittauduin hygieniapassitestiin, joka järjestetään kahden viikon päästä. Minulle on elintarvikehygienia aiheena täysin uusi. Miten valmistautuisin testiin, jotta pääsisin siitä läpi heti ensimmäisellä suorituskerralla. t. Sanni”

Lähetä videon linkki hakemuksen ja CV:n kera osoitteeseen hakemukset@osaa.fi 22.10.2023 mennessä. Kerro myös, miksi innostuit tästä työpaikasta, palkkatoiveesi sekä yhteystietosi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen työelämänkortteihin erikoistunut testaus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaan kuuluvat Hygieniapassi.fi, Anniskelupassit.fi ja Harjoittele.fi. Osaamistehdas Oy tarjoaa koulutuspalveluita valtakunnallisesti sekä tasokkaat kokoustilat Helsingin Punavuoressa ja Eirassa.

Hygieniapassitestaajaksi?

Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestauspalvelu. Etsimme jatkuvasti täydennystä testaajaverkostoomme.

Onko sinulla Ruokaviraston myöntämät hygieniapassitestaajan oikeudet? Oletko kiinnostunut joustavasta keikkatyöstä Hygieniapassi.fi:n testaajana ja kouluttajana? Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja: Hygieniapassi.fi/testaajaksi
Lähetä hakemus: hakemukset@osaa.fi.

Harjoittelijaksi osaamistehtaalle?

Harjoittelijana Osaamistehtaalla pääset tutustumaan asiakaspalvelutehtäviin, verkkopalveluihin, tilavaraustoimintaan, markkinointiin ja/tai muuhun yritystoiminnan osa-alueeseen, joka on lähellä sydäntäsi. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä opintojen ja kiinnostuksen mukaan.

Tällä hetkellä Osaamistehtaalla ei ole aktiivista harjoitteluhakua, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@osaa.fi.

Avoin hakemus

Kerro itsestäsi! Lisäavun tarve voi joskus yllättää ja kuulemme mielellämme osaamisestasi.

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@osaa.fi.

Osaamistehdas